Netwerk en netwerkbeheer

Uw netwerk is bij Promo Systems in goed handen. Wij zorgen voor het beheer van uw netwerk zodat u ongestoord kunt werken en uw dagelijkse werkzaamheden uit kunt voeren zonder zorgen. Wij werken met een visie voor totale ICT oplossingen. Van switches, routers, servers, (netwerk)printers en werkplekken.

Wij ontwerpen samen met u een passende oplossing!

Met een netwerk kunt u gezamenlijk gebruik maken van dezelfde gegevens. Een goed ingericht netwerk is ondenkbaar als u meer dan twee medewerkers heeft. Zij kunnen dan bijvoorbeeld gelijktijdig van het netwerk gebruiken om bestanden te delen of in dezelfde administratie te werken. Wij bouwen een netwerk compleet naar uw wensen en behoeften. Het maakt niet uit of het gaat om een netwerk voor 2 pc’s of een netwerk voor 200 pc’s. Wij ontwerpen samen met u een passende oplossing!

Automatisering uit de Molenwaardse polder

Wij zijn met ons kantoor centraal gevestigd tussen Utrecht en Rotterdam in de Langerakse polder van de Gemeente Molenwaard. Door onze centrale ligging zijn we eraan gewend om landelijk te werken. Zo leverden wij netwerken in Amsterdam, Utrecht, Nieuwgein, Rotterdam Dordecht, Molenwaard, Alblasserdam, Schoonhoven en vele andere plaatsen.

Vrijblijvende een offertegesprek?

Wilt u meer weten en/of een vrijblijvende offerte gesprek? Neem dan contact met ons op.


© 2015 Promo Systems B.V.
Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Klachtenregeling
Peplink partner Erkend Stellar partner KPN één HP partner Cisco partner Microsoft partner HIP ICT waarborg
ProdaCom Promo Computers