Meer dan 4 personen in beeld bij Microsoft Teams

Vandaag is Microsoft gestart met de uitrol van een nieuwe functionaliteit waardoor het mogelijk is om meer dan 4 personen tegelijk in beeld te krijgen tijdens een videovergadering binnen Microsoft Teams. Het maximaal aantal personen dat na de update gelijktijdig in beeld zal zijn is verhoogd worden naar 9 personen.

Deze nieuwe functionaliteit zal niet per direct bij iedereen beschikbaar zijn, de komende weken zal dit uitgerold worden bij alle gebruikers.

Tot op heden waren er slechts 4 personen tegelijk zichtbaar tijdens een videovergadering binnen Microsoft Teams. Na de update zullen dit dus 9 personen zijn en Microsoft heeft aangegeven dat ze eraan werken om nog meer gelijktijdige personen in beeld te krijgen.

Als langere tijd was er de wens om meerdere personen zichtbaar te hebben. Echter door het toegenomen gebruik van Microsoft Teams tijdens de coronacrisis heeft Microsoft doen besluiten de prioriteit voor deze functie te verhogen. Dit komt mede door het grote aantal stemmen via het gebruikersforum van Microsoft Teams voor deze functie, in totaal stemde ruim 4800 gebruikers voor deze functionaliteit.

Gebruikt uw organisatie al Microsoft Teams?

Wij helpen u graag bij de implementatie van Microsoft Teams en andere Microsoft 365 toepassingen. Neem voor meer informatie contact met ons op., , , ,