Wie zijn onze klanten?

Wij leveren diensten aan diverse sectoren zoals het MKB, overheidsinstellingen, onderwijs maar ook aan de kleine zelfstandige. Van internetverbinding tot compleet netwerk u bent bij ons aan het juiste adres.

Midden en Kleinbedrijf

Met een netwerk kunt u gezamenlijk gebruik maken van dezelfde gegevens. Dit is vooral gemakkelijk als u meer dan twee medewerkers heeft. Zij kunnen dan bijvoorbeeld gelijktijdig van het netwerk gebruiken om offertes te maken, brieven te schrijven, of te telebankieren, ook samen gebruik maken van het internet is mogelijk. Wij bouwen een netwerk compleet naar uw wensen. Het maakt niet uit of het gaat om een netwerk voor 2 pc’s of een netwerk voor 20 pc’s. Wij ontwerpen samen met u een passende oplossing!

Overheidsinstellingen

Ook de overheid maakt op grote schaal gebruik van computers en netwerkapparatuur. Wij hebben het voorrecht verworven diensten en producten te mogen leveren aan de overheid. Hieronder vindt u enkele referenties:

  • Gemeente Utrecht (DMO);
  • Politie Nieuwegein;
  • Politie Utrecht.
  • Passenger Terminal Amsterdam

Onderwijs

Een school stelt andere eisen aan computers en haar software dan een bedrijf. Om een passende oplossing te vinden is er gedegen kennis nodig en moet er nauw worden samengewerkt met de betrokkenen van de school.

Om er vervolgens voor te zorgen dat de automatisering goed wordt doorgevoerd is er een overwogen plan van aanpak nodig. De afgelopen jaren hebben wij diverse scholen en bedrijven voorzien van computers en netwerken, hierdoor weten wij wat de mogelijkheden zijn en zijn wij in staat een ICT-totaal oplossing te leveren.

  • Erasmus Universiteit Rotterdam;
  • Openbaar Onderwijs Albasserwaard-Vijfherenlanden (O2A5).

Automatisering in de binnenvaart en zeevaart

Wij hebben een ruime ervaring in de scheepvaart. Als automatiseringsbedrijf aan de Lek (Zuid-Holland) weten diverse binnenvaartschippers ons te vinden. Maar ook met zeevaart hebben wij ruime ervaring. Onze medewerkers staan uw personeel op het schip bij met IT-problemen in zowel binnen als buitenland. Ook voor internetoplossing op het schip kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers hebben ervaring met havens en zijn uitgerust op het betreden van haventerreinen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte gesprek? Neem dan contact met ons op.


© 2015 Promo Systems B.V.
Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Klachtenregeling
Peplink partner Erkend Stellar partner KPN één HP partner Cisco partner Microsoft partner HIP ICT waarborg
ProdaCom Promo Computers