Door Promo Systems geplaatste camera’s betrappen dieven op heterdaad.

5 december 2012

Op zaterdag 1 december 2012 kregen wij opdracht van JG Systeembouw om met spoed twee beveiligingcamera’s te plaatsen, aan de Edisonweg te Groot-Ammers. JG Systeembouw bouwt hier naast het huidige bedrijfspand, een duurzame bedrijfshal. De laatste tijd waren er al diverse bouwmaterialen ontvreemd van het bouwterrein. De opdrachtgever besloot hierop twee nachtcamera’s te plaatsen.

Op heterdaad betrapt na installatie beveiligingscamera’s

Op zaterdagavond 1 december 2012 om 22.00 uur was het team van Promo Systems klaar met de installatie van deze camera’s. Nog geen 2 uur later ontvingen we bericht van de opdrachtgever, dat hij met het camera systeem drie man op heterdaad had kunnen betrappen. De politie is hierop direct gealarmeerd en de drie personen konden worden ingerekend. De drie personen probeerden hoogwerkers van het bouwterrein te stelen.

Promo Systems, uw partner voor camerabeveiliging

Promo Systems is partner van Axis en Mobotix, beide marktleiders op camera gebied. En specialist op het gebied van camera beveiliging voor uw bedrijfspand. We hebben oplossingen voor zowel binnen als buiten uw bedrijfspand.

Wij staan ook voor u klaar om uw eigendommen en projecten te beveiligen!

Tags: , , , , , , , ,


© 2015 Promo Systems B.V.
Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Klachtenregeling
Peplink partner Erkend Stellar partner KPN één HP partner Cisco partner Microsoft partner HIP ICT waarborg
ProdaCom Promo Computers