Promo Systems genomineerd voor Lenovo Channel Awards 2023

Promo Systems is genomineerd voor de Lenovo Channel Awards van 2023. Deze prestigieuze prijs erkent uitmuntendheid in partnerschap en benadrukt onze inzet voor het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen en -diensten.

Elevate IDG Partner of the Year Award

Deze erkenning is gereserveerd voor bedrijven die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de groei en het succes van Lenovo-producten binnen hun respectievelijke marktsegmenten. De nominatie is een duidelijke erkenning van de voortdurende toewijding van Promo Systems aan klantgerichtheid en innovatie.

Lenovo Channel Awards

De Lenovo Channel Awards zijn een jaarlijks evenement dat Lenovo-partners in het zonnetje zet en hun prestaties viert. Lenovo, een wereldwijd erkend merk op het gebied van technologie, is een van ’s werelds grootste fabrikanten van pc’s, tablets en andere IT-gerelateerde apparaten. Daarom is een nominatie voor een Lenovo Channel Award een buitengewone prestatie op zich.

Wij zijn vereerd om samen met drie andere vooraanstaande IT-bedrijven genomineerd te zijn. Deze erkenning is een bevestiging van de voortdurende inzet van Promo Systems om te voldoen aan de behoeften van klanten en hen te voorzien van passende oplossingen. Het is ook een erkenning van de voortdurende samenwerking en sterke banden die Promo Systems heeft opgebouwd met Lenovo als strategische partner., ,