Trainingen voor beveiligingsbewustzijn

Wist u dat 88% van de gegevensinbreuken wordt veroorzaakt door menselijke fouten? Ouderwetse trainingen voor beveiligingsbewustzijn volstaan niet meer. Tegenwoordig worden uw medewerkers regelmatig blootgesteld aan geraffineerde phishing- en ransomwareaanvallen. Promo Systems werkt samen met KnowBe4-trainingen voor beveiligingsbewustzijn. Tegenwoordig is het phishing van uw eigen gebruikers net zo belangrijk als het hebben van antivirus en een firewall. Het is een leuke en effectieve best practice op het gebied van cyberbeveiliging en creëert beveiligingsbewustzijn bij uw medewerkers.

Wat is phishing?

Phishing is een tactiek waarbij pogingen worden ondernomen om gevoelige informatie, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden en creditcardgegevens, te verkrijgen door zich voor te doen als een vertrouwde entiteit. Dit gebeurt meestal via massaal verzonden e-mails die proberen spamfilters te omzeilen.

Vaak worden e-mail indelingen gebruikt die sterke gelijkenissen hebben met de indelingen die gebruikt worden bij bekende sociale media platforms, banken, veilingsites of IT-beheerders om argeloze medewerkers te misleiden. Dit vormt een vorm van criminele en frauduleuze social engineering.

Train je medewerkers

Toegang tot ’s werelds grootste bibliotheek voor beveiligingsbewustzijnstraining, met interactieve modules, video’s, games, posters en nieuwsbrieven. Geautomatiseerde trainingscampagnes met herinneringsmails.

Simuleer phishing aanvallen

Voer volledig geautomatiseerde, uitstekende phishing-aanvallen uit met duizenden sjablonen die onbeperkt kunnen worden gebruikt.

Analyseer de resultaten

Ontvang bedrijfsrapporten met statistieken en grafieken over trainingen en phishing-aanvallen.

Ben je op zoek naar een gebruikersvriendelijke oplossing voor meer bewustwording van beveiliging binnen het bedrijf? Neem dan contact op met Promo Systems. Wij tonen je graag hoe je de beveiligingsmentaliteit van je medewerkers kunt versterken.,