Promo Systems gaat partnership aan met MOBOTIX

Wij kunnen u met trots mededelen dat Promo Systems nu officiële partner is van MOBOTIX

MOBOTIX

MOBOTIX is een bedrijf dat netwerk camera’s maakt die een hoge resolutie beeld hebben door het gebruik van meer geavanceerde techniek. Dit heeft ook nog eens de twee grote voordelen dat het meer kosten effectief is en meer functionaliteiten bevat dankzij de geïntegreerde computer en netwerk connectie. De hoge resolutie van een MOBOTIX-camera maakt grotere beeldbereiken tot 360-graden panorama’s mogelijk. Dankzij deze 360-graden beelden zijn er minder camera’s op één plek nodig en bespaard dit dus kosten.

WK-voetbalstadion in Kaiserslautern en Holland Heineken Huis

MOBOTIX is geen kleine naam in de wereld van camera’s. Zo hangt in het WK-voetbalstadion in Kaiserslautern één MOBOTIX camera die vier toegangspoortjes tegelijk in de gaten kan houden. Ook beveiligde MOBOTIX camera’s het Holland Heineken Huis tijdens de Olympische Spelen in Beijing. Naast deze projecten hebben zij nog een aantal bekende namen in hun klantenbestand.

Promo Systems heeft al jarenlang ervaring met cameraprojecten, we gebruiken hiervoor diverse camera leveranciers en zijn blij Mobotix nu aan ons assortiment toe te kunnen voegen. Promo Systems heeft diverse camera projecten uitgevoerd waaronder diverse nieuwbouwprojecten. Zo mochten wij de beveiliging realiseren voor de volgende projecten:

  • Nieuwbouw Betoncentrale ‘De Lek Beton’ te Groot-Ammers
  • Nieuwbouw Hof van Ammers te Groot-Ammers
  • Nieuwbouw Vijverhof te Nieuwpoort

Naast de functie van beveiliging, hadden we tevens een livestream beschikbaar welke live beelden op de betreffende websites liet zien.

Live beelden bekijken op smartphone of tablet

Ook beveiligen wij diverse bedrijfspanden en winkelpanden waarbij we mogelijkheden aanbieden voor opname van beelden. Naast opname bieden we ook oplossingen aan om live uw camera’s te bekijken op uw smartphone of tablet.

Zoals u ziet zijn onze mogelijkheden om camera techniek groot en komen we graag met u in gesprek om ook uw object te beveiligen., , , ,